مقاله موانع آموزش باليني و ارايه راهکارها در جهت ارتقا کيفيت آموزش در دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي اراک 1387

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

توجه : این فایل به صورت فایل ورد (Word) ارائه میگردد و قابل تغییر می باشد


بخشی از متن مقاله موانع آموزش باليني و ارايه راهکارها در جهت ارتقا کيفيت آموزش در دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي اراک 1387 :

مقاله موانع آموزش باليني و ارايه راهکارها در جهت ارتقا کيفيت آموزش در دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي اراک 1387 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشكی اراك (ره‌ آورد دانش) از صفحه 110 تا 118 منتشر شده است.
نام: موانع آموزش بالینی و ارایه راهکارها در جهت ارتقا کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک 1387
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش بالینی
مقاله دانشکده پزشکی
مقاله موانع
مقاله کیفیت
مقاله راهکارها

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: عنبری زهره
جناب آقای / سرکار خانم: رمضانی مجید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: شناسایی مسایل موجود در آموزش بالینی و اقدام برای اصلاح آن موجب ارتقا کیفیت خدمات پزشکی خواهد گردید. این پژوهش نیز در این راستا انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی در سال 1387 دیدگاه کلیه کارآموزان و کارورزان پزشکی که حداقل 2 بخش بالینی ماژور را در دانشگاه علوم پزشکی اراک گذرانده بودند از طریق پرسش نامه 56 سوالی پیرامون موانع از 6 بعد مکان های آموزش، امکانات محیط آموزشی، روش های ارزشیابی، شیوه های یاددهی، همکاری پرسنل بهداشتی درمانی و نیز نحوه برنامه ریزی آموزش بالینی مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته ها: وضعیت آموزش بالینی از دیدگاه کارآموزان و کارورزان پزشکی به ترتیب با میانگین 41 و 48 درصد در حد متوسط ارزیابی گردید. کارآموزان وضعیت روش های ارزشیابی بالینی را با میانگین 287 درصد و کارورزان با میانگین 32 درصد و کیفیت استفاده از مکان های آموزش بالینی را به ترتیب با میانگین 293 و 317 درصد در حد ضعیف ارزیابی نمودند. وضعیت روش های آموزش بالینی، امکانات محیط آموزشی، همکاری پرسنل و نیز برنامه آموزش محتوای بالینی در حد متوسط ارزیابی شد.
نتیجه گیری: این پژوهش بر تعیین دقیق تجارب یادگیری، به کارگیری روش های آموزشی مناسب، انجام ارزیابی های تکوینی به طور مستمر، استفاده از محیط های شبیه سازی شده و مکان های آموزشی متناسب با شرایط کاری آینده فارغ التحصیلان و ارتقا سطح انگیزش دانشجویان به عنوان استراتژی های اثر بخش در جهت ارتقا کیفیت آموزش پزشکی تاکید می نماید.

لینک کمکی