توجه : این فایل به صورت فایل ورد (Word) ارائه میگردد و قابل تغییر می باشد
چگونگی روند اتصال بین دو ماده سرامیكی و اتصال بین یک ماده سرامیكی با فلز دارای 102 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد چگونگی روند اتصال بین دو ماده سرامیكی و اتصال بین یک ماده سرامیكی با فلز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
بخشی از فهرست مطالب پروژه چگونگی روند اتصال بین دو ماده سرامیكی و اتصال بین یک ماده سرامیكی با فلز
فصل 1 - متالیزه كردن و تكنیكهای آن
1-1 ) فرایند متالیزه كردن
1-2 ) تكنیك پودر فلز زینترشده
1-3 ) تكنیك نمك فلز نسوز یاراكتیو
1-4 ) تكنیك پودر شیشه / فلز
1-5 ) تكنیك رسوب دادن بخار
فصل 2- روشهای اتصال سرامیك به فلزبا استفاده از فازجامد
2-1) تكنیك استفاده از پرس گرم
2-2) اتصال بوسیله بانددیفوزیونی
فصل 3- روشهای اتصال سرامیك به فلز با استفاده ازفاز مایع
3-1 ) لحیمكاری
3-2 ) جوشكاری (Brazing)
فصل 4 - اتصال سرامیكهای اكسیدی به یكدیگر
4-1) اتصال سرامیكهای اكسیدی به یكدیگر با استفاد از شیشه
فصل 5- اتصال سرامیكهای غیر اكسیدی
5-1) واكنشهای اتصالی
5-2 ) روشهای اتصال
5-3 ) اتصال حالت جامد
5-4 ) اتصال یوتكتیك
5-5 ) خواص اتصال
5-6 ) مواد مخصوص اتصال
فصل 6 - كاربرد سرامیكها و اتصالات آنها
6-1 ) كاربرد در دستگاههای خودكار
6-2 ) كاربرد در الكترونیك
6-3 ) مصارف هستهای
6-4 ) كاربردهای متفرقه
مقدمه
تعریفی كه برای اتصال مواد یا همان جوینینگ میتوانیم داشته باشیم عبارتست از :
نزدیك كرد دو ماده به یكدیگر به طوری كه سطوح این دوماده یك فصل مشترك را تشكل دهند و این دوماده را بوسیله روشهای مختلفی مانند: بستهای مكانیكی، انواع چسبها، ایجاد یك باند شیمیائی و یا ایجاد یك باند دیفوزیونی متصل به یكدیگر نگه میدارند.
در این رساله در مورد روشهای اتصال سرامیك به سرامیك و سرامیك به فلز بحث خواهد شد. عمل جوینینگ یا اتصال، استفاده از سرامیكهائی را كه نمیتوان بصورت تكی استفاده كرد آسانتر میكند. ویا اینكه هزینه آنها بوسیله جوینینگ پائین میآید.
در حقیقت وقتی دو قطعه به هم متصل میشود ماده حاصل تقویت شده و استحكام بهتری پیدا میكند. كاربرد قابل توجه برای اتصال سرامیكها وابسته است به كار اجزاء سرامیكی در دماهای بالا و ایستادگی آنها در برابر تنشها او گرادیانهای بالای حرارتی . از جمله مواردی كه میتواند گرادیانهای حرارتی و تنش در اتصال ایجاد كند عبارتند از روند سرمایش قطعه كه باعث ایجاد گرادیان حرارتی درداخل اتصال میشود. حركتهای پاندولی و چرخش كاربر نیز ایجاد تنش میكند. برای طراحی سیستمهائی با اتصالات سرامیكی نیازمند یك سری اطلاعات از مواد موجود در لایهها میباشیم كه این اطلاعات شامل شاخت خواصی از قبیل: انبساط حرارتی، ویسكوزیته، مدول الاستیك، استحكام، تافنس شكست، خزش و خستگی میباشد. قابل دسترس بودن تكنیكهای اتصال و داشتن اطلاعات كافی و مفید از این خواص در طراحی مناسب سیستمها با ساختار سرامیكی در دماهای بالا تأثیر بسزائی خواهد گذاشت. اتصال سرامیك به سرامیك و سرامیك به فلز حداقل بوسیله یكی ازسه روش زیر انجام میشود.