تاثير کيتوسان و بايو دندانه ها بر خواص رنگي پارچه پنبه اي رنگرزي شده با رنگزاي طبيعي حنا

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

توجه : این فایل به صورت فایل ورد (Word) ارائه میگردد و قابل تغییر می باشد


بخشی از متن تاثير کيتوسان و بايو دندانه ها بر خواص رنگي پارچه پنبه اي رنگرزي شده با رنگزاي طبيعي حنا :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولين کنفرانس ملي فناوري هاي نوين در علوم مهندسي

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

استفاده از رنگزای طبیعی یکی از مباحثی است که امروزه به طور روز افزون مورد بررسی قرار می گیرد. گسترش کشت گیاهان صنعتی علاوه بر مزایای فضای سبز و کاهش آلودگی های محیط زیستی باعث توجه بشر به استفاده از این رنگزاها و راه حل هایی برای سهولت کار با آن هاست. تکنیک های مختلفی برای افزایش جذب رنگ کالاهای نساجی از جمله نانو تکنولوژی، پلاسما، کیتوسان و ... استفاده می شود. همچنین، با توجه به ضعف های ثباتی و قدرت رنگی کم رنگینه های طبیعی ،تحقیق موجود برای دستیابی به روشی بهینه برای رنگرزی رنگینه حنا انجام شد و علاوه بر این ،تاثیر عملیات کیتوسان بر خواص رنگی،ثباتی و تر شوندگی کالای پنبه ای عمل شده با رنگزای طبیعی حنا مورد بررسی قرار گرفت.همچنین در مرحله دندانه دار کردن کالای پنبه ای در رنگرزی معمولی ، از زاج سفید و بایو دنداندانه های لیمو و حلیله هم استفاده گردید. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از کیتوسان باعث بهبود ثبات های نوری و شستشویی و خواص ترشوندگی نمونه های پنبه ای رنگی شده است. از نظر میزان قدرت رنگی تفاوت محسوسی بین نمونه های عمل شده وجود داشت بگونه ای که نمونه های عمل شده با کیتوسان (در مقایسه با نمونه های معمولی) قدرت رنگی بیشتری را دارا می باشند.

لینک کمکی