توجه : این فایل به صورت فایل ورد (Word) ارائه میگردد و قابل تغییر می باشد
بخشی از متن تاثير جايگزيني شکر با شربت فروکتوز بر ويژگيهاي بافتي و حسي مربا :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي
تعداد صفحات :8
چکیده مقاله:
مربا و محصولات مشابه (مانند مارمالاد و مربای ژلهای) با جوشاندن میوه در محلول قند تهیه میشوند. شکر، قند اصلی مورد استفاده در مربا میباشد و بخش زیادی از این محصولات را شامل میشود از اینرو مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد بیماریهایدیابتی، قلبی و عروقی میگردد. امروزه جایگزینی شکر با سایر شیرین کنندههای طبیعی مانند شربت گلوکز، شربت فروکتوز، سوربیتول و شیرین کنندههای مصنوعی بسیار رایج میباشد تا از ایجاد بیماریهای مذکور جلوگیری شود. ایجاد جایگزینی باعث تغییر در بافت، ساختار، عطر و طعم برای مصرف کنندگان خواهد شد. هدف از مقاله جایگزینی شکر با قند میوه (فروکتوز) با مشخصات تغذیهای مناسب تر همچنین حفظ و بهبود ویژگیهای بافت، ساختار، عطر و طعم در مقایسه با فرمولهای سنتی مربا است.