اسيد فيتيک و راه هاي کاهش آن

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

توجه : این فایل به صورت فایل ورد (Word) ارائه میگردد و قابل تغییر می باشد


بخشی از متن اسيد فيتيک و راه هاي کاهش آن :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي

تعداد صفحات :10

چکیده مقاله:

فیبرهای رژیمی به پلی مر های کربوهیدراتی گفته می شود که در بدن جذب و هضم نمی شوند اما دارای فواید فیزیولوژیک ویژه ای در بدن می باشد. فیبرها خطر بروز بیماری های مختلف مانند دیابت، بیماری های قلبی و سرطان کولون را کاهش می دهند. سبوس گندم به عنوان منبعی ارزان و غنی از فیبرهای رژیمی52-36درصد شناخته شده است سبوس دارای مقادیر بالای پروتیین، ویتامین و مواد معدنی بوده و فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی نیز دارد. با وجود مزایایذکر شده برای سبوس، اسید فیتیک(میو اینوزیتول هگزا فسفات) نیز در سبوس حضور دارد و کاربرد آن را محدود میکند. اسید فیتیک دارای اثرات منفی بر دسترسی زیستی مواد معدنی به ویژه کاتیون های دو ظرفیتی مثل آهن، کلسیم، منیزیم و روی است. برای استفاده موثر از سبوس ها برای انسان، حذف یا کاهش اسید فیتیک ضروری است. کاهش مقدار اسید فیتیک سبوس گندم با روش های مختلفی انجام شده است. در این مقاله روش های کاهش اسید فیتیک مورد بررسی قرار خواهند گرفت

لینک کمکی