تاثير جايگزيني شکر با شربت فروکتوز بر ويژگيهاي بافتي و حسي مربا
ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثير جايگزيني شکر با شربت فروکتوز بر ويژگيهاي بافتي و حسي مربا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن تاثير جايگزيني شکر با شربت فروکتوز بر ويژگيهاي بافتي و حسي مربا : سال انتشار : 1395تعداد صفحات :8چکیده مقاله:
مربا و محصولات مشابه (مانند مارمالاد و مربای ژلهای) با جوشاندن میوه در محلول قند تهیه میشوند. شکر، قند اصلی مورد استفاده در مربا میباشد و بخش زیادی از این محصولات را شامل میشود از اینرو مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد بیماریهایدیابتی، قلبی و عروقی میگردد. امروزه جایگزینی شکر ب